Varför du ska lägga en lök i strumpan

Vad som just nu ligger på mångas läppar är att man i rent hälsosyfte ska lägga en lök under strumpan. detta för att våra fötter med dess otroligt många nervtrådar kan se till så vår kropp fungerar lite bättre. I värsta fall får man en rolig natts sömn, men många upplever en större fräschör med sina fötter. 

1018499-isolated-yellow-onion-on-whiteDet finns många olika tokigheter som man stöter på, den ena märkligare än den andra. Men, för de som testar blir både en erfarenhet rikare, men även en kropp bättre. Varför det just är en lök som man ska inviga sina nya falke strumpor med är då en lök rymmer otroligt många spännande hälsoeffekter, och det spelar egentligen inte så stor roll om det är en vitlök, gul eller en röd lök, men de allra flesta brukar välja en gul lök. En vitlök ses som lite hard core. När man tänker en extra gång är det enkelt att se att det finns många huskurer där lök är en stabil ingrediens då den sägs lindra öronvärk, halsont samt annan typ av värk.

7000 nervtrådar

Varför man just ska placera löken under foten är då man under sina fötter har otroligt många nervtrådar, inte mindre än 7000 stycken. Genom att placera löken under foten absorberas fosforsyran under foten och genom att stoppa löken under foten och sedan på med en strumpa över natten så sägs det att blodet kommer att renas och att löken drar ut kemikalier under foten. Om man tror att detta är något nytt påhitt av någon som vill bli känd snabbt så tar man mycket fel. detta är en utövad metod som tar sig tillbaka till 1500 talet där man i österländsk medicin börjat experimentera med hur man bäst tar hand om sig. Att löken överlevt i så många år måste betyda att det är något man då och då ska satsa på. För att få andra bra tips, som är av det lite mer märkliga laget finns Nyheter24, men kanske är det bäst att välja hälsotips från Elle och sedan satsa på ett par sköna strumpor – utan lök?