Så badar du med bebis på badhus

Det är mycket att tänka på när du ska bada med en bebis. Du behöver bland annat ha med dig en bra badblöja. Du hittar den bästa badblöjan genom att ta del av tester som är gjorda på olika badblöjor.

Det finns många saker att tänka på när du ska åka till badhuset med din bebis. En av det viktigaste sakerna du behöver ha med dig är en badblöja till bebisen. Genom att ta del av ett test av badblöjor kan du hitta den bästa badblöjan för din bebis. Det är viktigt att bebisen har en badblöja av hög kvalité för att det inte ska ske en olycka i vattnet. Det är väldigt lätt hänt att en bebis bajsar när du är på badhuset och då är det viktigt att badblöjan håller tätt. Det är även en bra idé att du tar med två badblöjor. När bebisen bajsar i badet är det guld värt att ha en ny badblöja nära till hands. Då kan du snabbt byta och sedan fortsätta bada.

Bra tips inför badhusbesöket med bebis

När du ska besöka badhuset med din bebis är det en stor fördel om bebisen nyss har sovit och ätit. Det ökar chanserna för en trevlig stund i badhuset. Tänk på att alltid ha uppsikt över ditt barn. Att ta med dig minst två handdukar är ett annat bra tips. Då kan du använda en till bebisen i bassängen och en efter duschen. Bebisen kan vara hungrig efter att ni har badat och att då ha något lätt att ge till din bebis är en bra idé. Ett annat tips är att ha med dig kläder som är lätt att ta på bebisen efter badet. Det finns många fördelar med att bada med din bebis. Bland annat får hen bra vattenvana och det är en fördel när barnet blir äldre.