Därför bör du köpa skal till din tonårings iPhone 12 Pro

En iPhone 12 Pro är en dyr mobiltelefon som är mycket populär hos dagens tonåringar. Du som förälder bör köpa ett skal till din tonårings mobil för att minska risken att den går sönder. Reparationer är dyra, men mobilskalet är billigt. Dessutom är det både personligt och miljövänligt att använda mobilskal.

I takt med digitaliseringen av samhället är det allt fler som har en avancerad mobiltelefon. De flesta tonåringar har idag en smarttelefon för flera tusentals kronor. iPhone 12 Pro är en av de mest åtråvärda mobiltelefonerna bland dagens ungdomar. Den kostar över 10 000 kronor och därför bör du som förälder skaffa ett iPhone 12 Pro skal om du gett din tonåring denna telefon. Här kan du läsa mer om varför.

Billigt skydd

iPhone 12 Pro är en av de häftigaste och mest avancerade mobiltelefonerna som finns på marknaden. Med en högteknologisk vidvinkel kamera, snabb 5G-uppkoppling, scanner och extra lång batteritid kommer din tonåring att använda denna telefon till allt. Med andra ord är det en mobil som kommer att följa med överallt vilket även ökar risken för att den kan skadas. Ett snyggt iPhone 12 Pro skal är en billig försäkring som du som förälder bör införskaffa. Ett mobilskal kostar bara ett par hundra kronor, men att laga en iPhone 12 Pro kan kosta flera tusentals kronor. Ett skal skyddar de ömtåliga kanterna mot kross- och repskador samt mot fukt och damm. De smarta mobilerna är en mycket viktig del av tonåringarnas vardag och ett mobilskal minskar risken att telefonen plötsligt går sönder. Om mobilen skulle gå sönder är det problematiskt för din tonåring eftersom det är mycket av det sociala livet som är kopplat till mobilen.

Snyggt & personligt

Det kommer inte vara svårt att övertala din tonåring att använda ett mobilskal eftersom det finns så många snygga modeller. De flesta tycker att det är kul att göra mobilen mer personlig med ett skal. Hos Phonelife.se hittar du coola skal från riktigt bra märken som Spigen, Ringke, SUPCASE och RhinoShield. Förutom olika färger och mönster kan du även välja olika material, exempelvis:

  • TPU/Silikon
  • Konstläder
  • Läder
  • Plast
  • Härdat glas
  • Textil

Miljövänligt

Att använda ett mobilskal är inte vara en billig försäkring eller en snygg utsmyckning till telefonen. Det är även miljövänligt eftersom det skyddar mobilen och således kan förlänga dess livslängd. Ibland är det inte för dyrt eller inte ens möjligt att reparera skadorna på telefonen vilket resulterar i att många köper en ny telefon. En avancerad mobiltelefon är en tillverkad av olika material vars framställning påverkar miljön i olika grad. Därför bör mobilen användas så länge som möjligt om du vill minska klimatpåverkan. Du minskar familjens utsläpp genom att köpa färre elektronikprodukter samt genom att öka livslängden på de elektroniska apparater som ni redan har. Det är även viktigt att komma ihåg att mobiltelefonens påverkan på miljön när den används är relativt liten, men när den slängs ökar dess negativa påverkan. Många mobiltelefoner återvinns inte på rätt sätt och utgör därför en förvånansvärt stor del av familjers miljöpåverkan.