Se skillnad på tvillingar

Ibland kan det kännas som om man såg i syne, när man ser på ett par tvillingar – speciellt om det rör sig om enäggstvillingar. Men, det finns några knep en kan använda sig av för att komma fram till vem som är vem. 

209800-two-pug-dogsHur mycket vet du om tvillingar? Visste du att man kan vara tvilling och ha en mellanskillnad med fler år! När det kommer till att både vänta tvillingar och att ha tvillingar så är det en mycket rolig och speciell resa man ger sig in på. När man väntar barn, och får reda på att det är tvillingar man väntar kan det ofta komma många känslor som svämmar över och då är det bra att veta att det finns mycket information att tillgå, samt att man aldrig är ensam. Är det även ens första barn så måste man göra sig beredd på att man snabbt kommer att växa med 50 % i familjen. Men då får man tänka att det är 50 % mer känslor och kärlek. Men hur ser man då skillnad på sina små, och hur ska släkten och vännerna märka? Det finns mängder av knep.

Namnskyltar och frisyrer

Man kan tycka att det är ytligt, men för att se skillnaden så får man kolla på yttre attribut för att snabbt märka av vem som är vem. Vid äldre åldrar får, som tur är, de båda olika personligheter och unika egenskaper som särskiljer dem åt. Men, ett bra tips, och en bra gåva, är stilrena namnsmycken som säger vem som är vem. Perfekt när barnen är små. När de blir äldre har de oftast olika frisyrer och sin bena på olika sätt. Många tvillingar väljer, kanske omedvetet, att vara spegelvända. Det finns även ofta olika födelsemärken man kan hålla utkik efter. Men annars är det bara att finna lugn i att man kommer att värka skillnad – men det kan vara svårt i början, som för denna lilla krabat.