Skor under sommar och höst

Många idag letar efter de skorna de ska kunna använda i alla lägen. Kanske på jobbet, men också på festen och/ eller på det där lilla minglet som sommaren bjuder på. På jobbet, där du ändå med största sannolikhet tillbringar mest av din vakna tid, behöver du de allra bästa skorna.
Detta är något  som några studenter på KTH i Stockholm har tänkte på lite extra och därför vill utveckla sensorer som man sedan har i skorna för att på bästa sätt kunna mäta av hur exakt dina tår och hur din fot rör på sig. Passa på att fixa de hetaste skorna för hösten redan nu. Alla sorters boots funkar bra, såväl som hårigt och Dr Martens och stövlar. Bara för att sommaren är borta så betyder inte det att man måste vara grå och tråkig, utan man kan vara ball på stan ändå. Istället för at välja ett par skor eller boots är det viktigare att du väljer några som följer din stil och personlighet. Under hösten är det även fritt fram för kvinnorna att gå loss i männens garderob. Varför inte ta på sig ett par snygga boots eller ett par pennyloafers och sen matcha det med ett par raka kostymbyxor och en kavaj?

Skor säljer

Då våren och sommaren kom tidigt i år så kommer också försäljningen av skor med tillbehör också tidigt. Man beräknar att försäljningen av skor har gått upp med cirka 22 procent och att det bara kommer att öka om det fortsätter såhär. Hur påsken kommer på året spelar också stor roll. Vi konsumerar inte så mycket kläder eller skor under påsken, men desto mer mat. Men i och med att påsken kommer i samband med lönings så får det också en effekt. Samtidigt kan man också säga att påsken för många ses som början på våren, då går man och handlar en ny garderob inför vår och sommar. Man kan jämföra med att det var en svag månad i mars för år 2013, men att i takt med att folk konsumerar mer, gör det hela också mer intressant. Gå in och handla skor via footmall.se. En mycket bra butik för alla säsongers alla skor och kläder.